Landelijke beweging

 

Lekker, gezond en duurzaam eten in de zorg draagt bij aan sneller herstel, verbeterde gezondheid en kwaliteit van leven. Hoe verbeteren we de kwaliteit en beheersen we tegelijkertijd de kosten? Daarover gaat het landelijke programma Duurzaam en Gezond aan Tafel van Diverzio.
Overhemd Care Met Mini BestellenAtelier Easy Dessin Online ONnv80wm

Overhemd Care Met Mini BestellenAtelier Easy Dessin Online ONnv80wm

Samen naar beter eten in de zorg

Overhemd Care Met Mini BestellenAtelier Easy Dessin Online ONnv80wm
Afgelopen jaren werkten ruim 100 zorgorganisaties in 6 regio’s toe naar betere kwaliteit, minder verspilling en lagere kosten. Samen vormen zij een nieuwe landelijke beweging naar beter eten in de zorg.
Oger Zijden Blouse Dames Met Rits • srhCxQdtB

Nu beschikbaar voor deelnemers Duurzaam en gezond aan tafel:

Online platform

Online toegang tot alle cursusmaterialen van de Masterclasses. Bovendien kun je alle hulpmiddelen, zoals bijvoorbeeld werkinstructies, invullijsten, tips en verbeterplannen, downloaden.
Van Wehkamp Scapino Bij Schoenen Beers Heren Online Gratis qzMVSUp
Diverzio Dashboard
Dat is nog niet alles. Je krijgt ook nog toegang tot het Diverzio Dashboard, de online tool waarmee je snel inzicht krijgt in maaltijdtevredenheid, duurzame inkoop, voedselverspilling en financiën.
Overhemd Care Met Mini BestellenAtelier Easy Dessin Online ONnv80wm
Direct naar het Online platform
Diverzio Dashboard
Dress Korte Zalando Benetton Stripe Midi Jurk nl Navy e2D9IbYWEH

Referenties

“Door uw deelname helpt u minder voedsel te verspillen, zónder in te hoeven leveren op de kwaliteit van de maaltijd voor de patiënt of cliënt! Daarom ondersteunen wij dit initiatief en maken we het mede mogelijk om van Duurzaam en gezond aan tafel een landelijk programma te maken”

Kees van der Burg

Directeur-generaal Langdurige Zorg Ministerie van VWS

“Kennis van buiten de organisatie werkt verfrissend. Door samen te werken met Diverzio lukte het om de voedselverspilling met 34% terug te brengen. Maar ook voor het welbevinden is voeding een belangrijk thema.”

Cathy van Beek

Lid Raad van Bestuur Radboudumc

Overhemd Care Met Mini BestellenAtelier Easy Dessin Online ONnv80wm

“De aanpak van Diverzio is een lichtpunt dat laat zien dat er ook een business case te maken valt voor het investeren in gezonde voeding door een zorginstelling”

Jaap Seidell

Hoogleraar voeding en gezondheid Vrije Universiteit

“Duurzaam eten zorgt ervoor dat je op gewicht blijft en alle vitamines binnenkrijgt. Het heeft een enorme impact op je gezondheid, zeker voor mensen op leeftijd.”

Coert Veenstra

Bestuurder Stichting ­Vrijwaard

“Ik doe mee aan Duurzaam en Gezond aan Tafel om te laten zien hoe belangrijk het is om samen aan tafel te gaan, gezond te eten en zo fit ouder te worden.”

Janny van der Heijden

Culinair publiciste en boegbeeld Taskforce “Gezond eten met ouderen”

“Wij weten dat gezonde voeding en leefstijl voor onze cliënten nog heel veel verbetering van kwaliteit van leven kan brengen. Ik ben verrast door de mogelijkheden die Diverzio biedt. Die had ik van tevoren niet kunnen bedenken.”

Online Bekijken En Kopen Jurken Turnover LSUMzVqGp

Lucretia d´Fonseca

Directeur organisatie divisie maatschappelijke psychiatrie GGZ Noord-Holland-Noord

“Wij willen dicht bij onze verzekerden blijven en investeren dus in een gezondere leefstijl, omdat we ervan overtuigd zijn dat we daardoor de zorgvraag kunnen terugdringen.”

Bert van der Hoek

Bestuursvoorzitter De Friesland Zorgverzekeraar